27 sep, 12:09
2017
Algemeen
CWZ

Nieuwe bloedprikpost CWZ / Trombosedienst in Cuijk

.

Vanaf 2 oktober kunnen mensen uit Cuijk en omstreken elke ochtend vroeg bloed laten prikken bij de nieuwe prikpost van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) en de Trombosedienst in medisch centrum Medipoort, Spinding 13 in Cuijk.

 

De nieuwe prikpost in Medipoort komt op de eerste verdieping van het medisch centrum en is elke ochtend open van 8.00 tot 9.00 uur. Zo kunnen mensen dagelijks vóór het werk of andere afspraken al bloed laten prikken.

 

Bloedprikken voor wie?
Bloedprikken in Medipoort is mogelijk op aanvraag van de huisarts, CWZ en Sint Maartenskliniek en van Trombosedienst.

 

Sluiting prikpost De Nielt

De CWZ/Trombosedienst prikpost in De Nielt (Lavendel 250 in Cuijk) gaat binnenkort sluiten. Patiënten die gewend zijn om voor bloedafname naar De Nielt te gaan, kunnen vanaf 2 oktober ook al terecht op onze nieuwe prikpost in medisch centrum Medipoort.

 

Overige prikposten in Cuijk en de regio
In Cuijk is nog een andere prikpost van CWZ en Trombosedienst: in Ontmoetingscentrum Den Oeiep, Bernhardstraat 5. In Brabant, Gelderland en Limburg  zijn in totaal 90 prikposten van CWZ/ Trombosedienst. Kijk voor een overzicht op www.cwz.nl/prikposten en www.inrtrombosedienst.nl/prikposten  voor een overzicht van alle locaties in de regio.