Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij

Vacature: Financieel adviseur
22 Februari 2021
Wij zijn een veelzijdig, onafhankelijk assurantiekantoor waar we onze relaties op de eerste plaats zetten. Jij bent een klantgerichte, enthousiaste adviseur en hét persoonlijke aanspreekpunt voor onze relaties. Je adviseert relaties bij financiële vraagstukken en RegioBank diensten. Met jouw goede communicatieve en sociale vaardigheden ga je graag, samen met jouw 10 nieuwe collega’s, de commerciële uitdaging aan. Spreekt dit je aan? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw job

Als Financieel Adviseur bij Assurantiekantoor W. Verheijen in Wanroij ben jij hét aanspreekpunt voor een vaste groep van voornamelijk particuliere relaties. Je adviseert onze relaties rondom betaal-, spaar-, leen- en verzekeringsmogelijkheden. Tevens beheer jij de kasfunctie van ons RegioBank agentschap. Dit gebeurt hoofdzakelijk op afspraak. Klanten kunnen natuurlijk ook spontaan binnenlopen. Je adviseert, stelt offertes op en kunt deze zelfstandig afwikkelen. Daarnaast ga jij aan de slag met het opzetten en uitvoeren van commerciële acties. Omdat we een onafhankelijke tussenpersoon zijn, kun je onze relaties altijd maatwerk bieden en heb je de keuze tussen verschillende producten van diverse maatschappijen.

Hier staan wij voor

Wij staan voor een uitmuntende service en dienstverlening. Wij hebben alle vakkennis en deskundigheid in huis om dit onze relaties met een open en nuchtere houding te kunnen bieden. Onze medewerkers staan voor: zeggen wat je doet en doen wat je zegt ! Zo hebben wij de ambitie om onze relaties te helpen om hun (financiële) doelen te realiseren. En dat doen we samen!

Wie ben jij?

Jij bent een doortastende, analytische en klantgerichte adviseur met een commerciële instelling. Elk gesprek met de klant zie je als een kans. Je straalt vertrouwen uit en bent proactief. Jij haalt voldoening uit een uitmuntende service richting onze relaties. Je hebt affiniteit met social media en kunt vlot omgaan met automatisering. Om de functie succesvol in te vullen, vragen we daarnaast het volgende:

• een afgeronde MBO+ of HBO opleiding
• in het bezit van WFT Basis en WFT Consumptief Krediet is een pré
• in het bezit van of bereid te behalen WFT Schadeverzekeringen Particulier , WFT Hypotheken en WFT Vermogen afhankelijk van verdere loopbaanplanning
• ervaring met RegioBank werkzaamheden is een pré
• woonachtig in Land van Cuijk of omgeving
• 38 uur per week beschikbaar.


Wie zijn wij?

Wij zijn Assurantiekantoor W. Verheijen, een onafhankelijk financieel dienstverlener voor zowel particuliere als zakelijke relaties. Inmiddels zijn we al bijna 60 jaar vanuit Wanroij werkzaam in het Land van Cuijk en omgeving. Onze historie gaat terug tot 1962 toen Wiel Verheijen, voormalig eigenaar van ons kantoor, in assurantiën begon en vanaf 1967 ook Zelfstandig Adviseur voor RegioBank werd.

Voor onze relaties zijn wij een financieel sparringpartner voor alle vragen over bankzaken, verzekeringen, hypotheken en financiële planning. Onze RegioBank neemt daarbij een bijzondere plaats in, namelijk een vertrouwd en modern kantoor waar je nog gewoon binnen kunt lopen.

Onze dienstverlening richt zich op de financiële uitvoering van de persoonlijke wensen en doelen van onze relaties. Dat is wat ons boeit en beweegt, daar weten wij veel van en daarin groeit onze ervaring en expertise per dag, alweer bijna 60 jaar. Wil jij weten met wie je gaat samenwerken? Bekijk dan het team op onze website.

Wat bieden wij?

Als nieuwe collega kom je terecht in een gezellig team. Je gaat werken bij ons kantoor in Wanroij, waar persoonlijke aandacht nog op één staat. Je krijgt daarbij eigen verantwoordelijkheid en vrijheid voor het zelfstandig uitoefenen van jouw functie. En er is nog meer:
• 200 vakantie uren
• zomer- winterrooster
• een uitstekende pensioenregeling (middelloon)
• er wordt geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding
• iedere 20e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

Enthousiast geworden?

Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige team? Dan zijn wij benieuwd naar jouw sollicitatie! Stuur jouw sollicitatie naar Assurantiekantoor W. Verheijen, ter attentie van Wouter van der Steen, Raamweg 4, 5446 BE Wanroij of mail naar wouter@verheijen-wanroij.nl. Voor meer informatie over de vacature kun ook bij Wouter terecht via 0485-451040.

» Ga naar de link
Contactgegevens
Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij
Raamweg 4
5446 BE Wanroij