03 dec, 11:14
2019
Nieuws

A77 bij Heijen heel weekend afgesloten

Vanwege de wegwerkzaamheden ten gevolge van het verzakken van de voegovergangen is weghelft van de A77 van Rijkevoort richting Duitsland al een tijdje afgesloten en wordt het verkeer over de andere weghelft geleid. Het werk hieraan is bijna afgerond en binnenkort is de andere rijbaan, richting Rijkevoort aan de buurt. Hiervoor heeft Rijkswaterstaat een weekendafsluiting nodig om gaat de gerepareerde weghelft geschikt te maken voor het verkeer in beide richtingen. De complete afsluiting is van vrijdag 13 december 22.00 uur tot zondag 15 december 12.00 uur.

Verkeer richting Duitsland wordt omgeleid via Arnhem over de A50 / A12 en via Venlo de A73. Verkeer richting Gennep vanaf A77 kan volgens Rijkswaterstaat beter omrijden via afrit Boxmeer naar Oeffelt of vanaf de A73 afrit Haps naar Oeffelt en vandaar de Maas over naar Gennep.

Het werd eerder deze week al bekend dat de werkzaamheden aan de A77 op schema liggen en dat betekent dat het herstel in februari afgerond zou moeten zijn.

Ook interessant

A77 bij Heijen heel weekend afgesloten

Vanwege de wegwerkzaamheden ten gevolge van het verzakken van de voegovergangen is weghelft van de A77 van Rijkevoort richting Duitsland al een tijdje afgesloten en wordt het verkeer over de andere weghelft geleid. Het werk hieraan is bijna afgerond en...

Bermverharding Venweg Wellerlooi van start

Maandag 18 november starten de werkzaamheden voor het aanbrengen van bermverharding op de Venweg. Het betreft het weggedeelte vanaf de komgrens nabij ’t Luukske tot aan de Van Ophovenstraat. De werkzaamheden gaan ongeveer 5 weken duren. ...

Opening fietstunnel Gennep

Het heeft even geduurd maar vanaf nu is de fietstunnel in Gennep geopend. Wethouder Janine van Hulsteijn had de eer om er als eerste doorheen te fietsen!

Weys - speciaal

Het bericht A77 bij Heijen heel weekend afgesloten verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »