15 apr, 13:35
2019
Nieuws

Achates vernederd in Haps, verlies Milsbeek in slotfase

In de thuiswedstrijd tegen Juliana Mill leed Milsbeek een domme en onnodige 3-2 nederlaag. In een overigens sportieve wedstrijd onder goede leiding van scheidsrechter Philipsen uit Lomm, werd enkele minuten voor tijd de beslissende treffer gescoord. (Bron: Website SV Milsbeek)

Bas Broekman opende de score voor de thuisploeg maar nog voor rust kwam Juliana met 1-2 op voorsprong. Een benutte strafschop van Daniel Janssen kort voor tijd bracht Milsbeek de niet meer verwachte gelijkmaker, maar het kon dit punt niet tot het einde vasthouden. Eén minuut voor het officiële eindsignaal maakte Juliana de winnende.

Achates uit Ottersum moest op bezoek bij koploper Hapse Boys een bittere pil slikken, acht bittere pillen om precies te zijn. 

Binnen twintig minuten was de wedstrijd in principe al gespeeld want Hapse Boys maakte korte metten met de Ottersumse defensie.

De ruststand was met 3-0 nog acceptabel maar in de tweede helft schakelden ‘de boys’ nog een tandje bij waardoor de Achates-doelman nog eens vijf keer mocht gaan vissen en er een genadeloze 8-0 op het scorebord stond.

Achates vernederd in Haps, verlies Milsbeek in slotfase

In de thuiswedstrijd tegen Juliana Mill leed Milsbeek een domme en onnodige 3-2 nederlaag. In een overigens sportieve wedstrijd onder goede leiding van scheidsrechter Philipsen uit Lomm, werd enkele minuten voor tijd de beslissende treffer gescoord. (Bron:...

Eervolle seizoensafsluiting voor FAST

FAST sluit kampioenspoule met opgeheven hoofd afHet besef kwam wellicht pas op de terugweg huis, maar de speelsters van FAST verdienden in de boeiende strijd tegen titelkandidaat Sliedrecht Sport alle eer. De Roze Brigade had in sporthal De Basis een groot...

Onverdiende nederlaag Vitesse

Vitesse '08 uit Gennep leed in Oploo een onverdiende nederlaag op bezoek bij VV Excellent. Het was zelfs zo dat beide ploegen geen overwinning verdienden want daarvoor was het een te slechte wedstrijd met een minimum aan gecreëerde kansen.Uiteindelijk was het een...

Download onze App Get it on Google Play

Het bericht Achates vernederd in Haps, verlies Milsbeek in slotfase verscheen eerst op Maasduinen Centraal.


Lees het hele bericht van Maasduinen Centraal - NimaRTV »