25 feb, 10:14
2015
Algemeen
redactie

Feestelijke opening Lidl in Boxmeer

BOXMEER - Supermarktketen Lidl opende woensdagochtend om 09.00 uur de deuren aan de Spoorstraat in Boxmeer.

Één minuut gratis winkelen De opening trok honderden mensen. Om 08.30 uur zag het al zwart van de mensen bij de nieuwe vestiging. De meeste met een lootje in de hand om kans te maken op één minuut gratis winkelen. Om iets voor 9 was de bekendmaking van de loting en om precies 09.00 uur opende dan officieel de deuren van de nieuwe Lidl aan de Spoorstraat 2 in Boxmeer. Dit ging met grote drukte en honderden bezoekers stormde tegelijk de winkel binnen.

400ste Lidl supermarkt in Nederland Het nieuwe filiaal in Boxmeer is de vierhonderdste Lidl in Nederland. Daarom trakteert Lidl gedurende 2 weken lang op gratis producten. In de folder (en op internet) zijn coupons te vinden die rechten geven op 1 + 1 gratis, of 2 + 1 gratis of gratis een bijpassend product. In de week van de opening betreft dit gratis mini appel- of kersentaartjes, scheerschuim, luiers en een bamipakket inclusief bami-mix.

Pand Lidl Boxmeer gebouwd met Energielabel A++++ De nieuwe vestiging in Boxmeer is gerealiseerd met Energielabel A++++. Daarmee is het gebouw twee keer zo zuinig als de nieuwe norm van Bouwbesluit. De Lidl-vestiging is niet alleen goed geïsoleerd, maar gebruikt ook warmtepompen, en led-verlichting van koel- en vriesverlichting tot aan de lantaarnpalen. Daarnaast zijn er zonnepanelen geïnstalleerd, en infiltreert het regenwater in de bodem.

Ook op zondag open De Lidl is van maandag t/m donderdag en zaterdag geopend van 08.00 tot 20.00 uur, en op vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur. De supermarkt is ook geopend op zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.