19 okt, 17:00
2016
In de kijker
Herman Peters

Lemar hulpmiddelen,

Lemar hulpmiddelen, nu ook Bemer partner!

Wij willen geen dozenschuiver zijn maar echt de mensen helpen. Met deze filosofie is sinds maart 2014 Lemar hulpmiddelen actief in de advisering en verkoop van allerlei hulpmiddelen variƫrend van loopkrukken, bedverhogers, armsteunen etc. tot rolstoelen.

Goed luisteren naar de wensen en zoeken naar een passende oplossing is de bedrijfsfilosofie bij Lemar.

Lemar was ook aanwezig op de bedrijfsbeurs onlangs in Cuijk waar ze hun nieuwe product toonden de Bemer therapie. Erg veel belangstelling was er voor deze nieuwe behandelwijze van allerlei lichamelijke klachten. Sinds kort is Lemar namelijk ook de Bemer partner in deze regio. Bemer producten stimuleren en ondersteunen de werking van met name de kleinste bloedvaten. Door deze zgn. vasculaire werking ontstaat een veel betere doorbloeding. Dit leidt tot een betere toevoer van zuurstof en voeding naar de lichaamscellen en tot een beter afvoer van de afvalproducten. Ook medicijnen zullen beter op de plek komen waar ze nodig zijn.

De Bemer therapie kan o.a. toepast worden bij bv langdurige pijnklachten, reumatische klachten, fibromyalgie, diabetes, burn-out , depressiviteit, moeilijk genezende wonden etc.

Informeer vrijblijvend eens of de Bemer therapie iets voor u kan betekenen Lemar hulpmiddelen hanteert hierbij de unieke formule: no cure no pay. Voor u zit er dus geen enkel risico aan. Lemar hulpmiddelen is gevestigd in Oploo. Op de website vindt u een keur aan zorghulpmiddelen. Staat uw artikel er niet bij informeer dan vrijblijvend of wij het kunnen leveren. Nog een service van Lemar: indien gewenst komen we in de regio bij u thuis met rolstoelen , rollators zodat u in vertrouwde omgeving e.e.a. kunt uitproberen.

Waarom deelname aan het bezoekdorpen netwerk Land van Cuijk, het is voor ons een mooie manier om laagdrempelig producten en diensten aan een groot publiek te presenteren.

Mario, Sophie Lemar Hulpmiddelen, Oploo-Elsendorp