SpiritualJoy praktijk voor mediumschap & training

Over SpiritualJoy praktijk voor mediumschap & training
Ik ben Joyce Hopman (1973) getrouwd met mijn grote liefde en samen hebben we twee prachtige kinderen.

Gevoelig ben ik altijd al geweest en in mijn jeugd pikte ik veel op van mensen om mij heen… Wat voor mij realiteit was, was een onbegrijpelijke wereld voor de mensen om mij heen.

Na de geboorte van mijn zoon in 2003 was ik er klaar voor om het spirituele in mezelf te gaan ontwikkelen. Na in contact te zijn gekomen met José Gosschalk wist ik het zeker… ik wilde me gaan ontwikkelen als medium. Het mediumschap voelde als een thuiskomen.

Ik heb inmiddels vele (internationale) cursussen gevolgd bij fantastische mediums zoals oa Paul Jacobs, José Gosschalk, Mavis Pitilla, Thelma Francis en Jacky Wright die me de vele facetten van het mediumschap hebben geleerd. Tevens heb ik de drie jarige opleiding aan de Academie voor Mediumschap succesvol afgerond. En ga ik regelmatig naar Engeland naar het Arthur Findlay College. Mijn ontwikkelen in nooit ‘klaar’.

Tegenwoordig combineer ik mijn drukke baan in het bedrijfsleven met mijn praktijk en probeer naast mijn rol als moeder een balans te houden tussen al het aardse en het spirituele.
Contactgegevens
SpiritualJoy praktijk voor mediumschap & training
Hoefseweg 4
5443NP Haps