16 mei, 09:40
2015
Algemeen
Ingezonden

Meimaand Fietsmaand op koopzondag 31 mei 2015

De Fietsvierdaagse Venray organiseert in 2015 voor de 6e maal een prachtige gezinsfietstocht van ongeveer 30 km in het kader van Meimaand Fietsmaand. Deze fietstocht zal plaatsvinden op zondag 31 mei en is een prima voorbereiding op de 31ste Fietsvierdaagse Venray die zal plaatsvinden van 21 t/m 24 juli 2015. De start is net zoals in 2014 bij het restaurant Steaks and More op het Henseniusplein 14. De fietstocht van dit jaar heeft de naam “Roondtum” gekregen. Tijdens deze tocht brengen wij een bezoek aan de plaatsen Overloon, Merselo, Heide, Leunen, Oostrum en natuurlijk Venray.

De rust is bij Stichting Heemkunde ‘t Roakeliezer in Merselo. Hier kunt u eventueel genieten van een kop koffie en een pannenkoek eten.

De kosten van deze gezinsfietstocht bedragen slechts € 4,= per persoon, zelf fietsende kinderen onder begeleiding betalen € 2,= en kinderen tot 5 jaar kunnen gratis deelnemen. Alle betalende deelnemers ontvangen een mooie rugtas, zie flyer. Men kan starten tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Op zondag 31 mei is het koopzondag in Venray en zijn de winkels in Venray geopend en kunt u na afloop heerlijk nagenieten op één van de gezellige terrassen of nog even gaan winkelen. Bovendien houdt Kiwanisclub Schieëpersland Venray e.o. haar eerste Schieëpersfieëst op deze dag. Dus voor het vertrek of bij terugkomst kunt u ook nog genieten van een prachtig programma. Wij hopen u te mogen ontmoeten op zondag 31 mei. Stichting Fietsvierdaagse Venray