Horeca en Toerisme

Weer Haps

Bekijk het complete weerbericht van Haps en volg het weer, de weersverwachting en de vooruitzichten van Haps. Daarnaast vindt u o.a. de weer- en buienradar voor Haps zodat u direct kunt zien wat de weersvoorspellingen voor vandaag zijn.

Weersverwachting in Haps

Wed Thu Fri Sat Sun
Minimumtemperatuur (°C) 1 -4 -5 -2 -1
Maximumtemperatuur (°C) 3 1 1 3 3
Neerslagkans (%) 50 20 40 60 60
Windkracht (bft) 2 3 3 4 4
Windrichting NO O NO ZW ZW
Zonneschijn (%) 40 40 30 20 20

Weersvoorspelling Haps

Perioden met zon

De komende dagen zien er winters uit met in de tweede helft van de week kouder weer. De maximumtemperatuur komt dan uit rond het vriespunt en in de nacht en ochtend gaat het licht tot lokaal matig vriezen. Komt op de wonderijsbaan in Winterswijk de eerste schaatser in beeld?

woensdag 29 november 2023 tot zondag 3 december 2023

Donderdag landinwaarts meest droog. Verder af en toe zon maar ook regelmatig winterse buien, met vooral in het binnenland ook (natte) sneeuw. Met maximumtemperaturen van 2-5°C en lichte tot lokaal matige vorst in de nacht, liggen de temperaturen onder het klimatologische gemiddelde. Vanaf zondag worden de nachten minder koud. Er is deze week elke dag een redelijke tot grote kans op de uitgifte van een code geel voor gladheid, al zal het vaak plaatselijk zijn.

maandag 4 december 2023 tot vrijdag 8 december 2023

De kans op een voortzetting van het (licht) winterse weertype neemt geleidelijk af naar ca. 50%. De neerslagkansen nemen juist iets toe naar ca. 50%.

Buienradar Haps